Vi söker timvikariat som kan leda till tillsvidare tjänst.

Behandlingspedagog

Vill Du arbeta med engagerade medarbetare i ett mindre företag med stor utvecklingspotential som befinner sig i en expansiv fas? Consolida arbetar med stödboenden för vuxna med missbruk, kriminalitet, beteendeproblematik och/eller psykisk ohälsa. Vi arbetar miljöterapeutiskt utifrån en beteendevetenskaplig grund och använder ett kognitivt förhållningssätt.

Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och i team för att skapa förutsättningar för personlig utveckling och ett drogfritt liv för våra klienter. Vi söker dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målmedvetet sätt med ett starkt engagemang för målgruppen.

I ditt arbete som behandlingspedagog på Consolida är du ett socialt och pedagogiskt stöd för personer med missbruksproblematik. I det dagliga arbetet bidrar du till med att skapa en trygg miljö för klienterna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du skall aktivt arbeta för att motivera den enskilde till ett nyktert och drogfritt liv med goda möjligheter till egen försörjning och en hållbar boendesituation i framtiden.

Med utgångspunkt i vård- och genomförandeplaner planeras och genomförs behandlingsarbetet tillsammans med övrig personal och de placerade klienterna, enskilt och i grupp. Arbetssätt och metoder anpassas individuellt utifrån den enskilde individens förutsättningar och behov. I ditt arbete som behandlingspedagog skall du arbeta med långsiktig målsättning som utgångspunkt men samtidigt kunna vara flexibel och hitta lösningar på akuta situationer.

Du har en god förmåga att skapa professionella och trygga relationer där du samtidigt kan stå kvar i eventuella konflikter och sätta gränser.  Till arbetsuppgifterna hör även att handleda i vardagliga sysslor kring allt det praktiska som uppkommer i ett boende samt att hantera logistiska uppgifter som transporter. Det är därför viktigt att du har goda kunskaper kring matlagning och matinköp. Vidare skall du vara delaktig i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete i syfte att stärka kvaliteten för våra klienter samt skapa en bra arbetsplats tillsammans med dina medarbetare.

Kvalifikationer

  • Du har en utbildning som behandlingspedagog, socialpedagog, behandlingsassistent, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Utbildning som sjuksköterska, skötare eller undersköterska är starkt meriterande.
  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.
  • B-Körkort är ett krav.
  • Tillträde enligt ök.

Sista ansökningsdag ??
Intervjuer genomförs löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan sänds till: Consolida, Att: ulrika@consolida.se
Mer information om tjänsten kan ges av enhetschef Ulrika Backeborn, 070-830 12 30, ulrika@consolida.se